Followers

Wajib Tayang..

Rabu, 3 Oktober 2007

Ramadhan Buffet @ Grand Continental Hotel, Kuantan

video
(Muzik Selingan)


Hari Jumaat last week, aku dan suami berbuka puasa di Grand Continental, Kuantan. Boring asek makan kat rumah, sesekali tukar selera la plak. Lg pon saje nak ajak cousin hubby aku makan skali sbb die dah tlg print kan gambar & editkan video kitorg secara percume. Heheheheh. Thanks to Saipol. So far kat sini bleh tahan gak la makanan nye. Cume yg tak berape best kitorg dok jauh ngan makanan. Maklumlah, last minute booking. Susah sket la nak amek makanan. Tp ape2 pon, alhamdulillah...kenyang ar perut. Harga pon ok la jugak. Baru RM45nett per person. Kalu kat KL tak dapat la harge cam tuh. Kat Kuantan nih harga Buffet Ramadhan reasonable la lagi. Lat year hubby aku slalu entertaint client kat Vistana Hotel. Kat sane lagi murah, baru RM32. Tp makanan die byk choice. Actually mmg nak gi sane, tp dah fully book.

Antara menu-menu yg disediakan. Takleh letak banyak2, nanti terliur lak bulan2 poser nih. Hehehhehehehe.

Yg nih cousin hubby aku. Asek nak pow kitorang je...hehehheehe. Tp takpe la, tahun depan turn ko lak ye Pol. Lepas bukak poser kitorg terus balik KL. Sampai KL kul 1 pagi. Ingatkan nak balik esok nye, tp hubby aku kate terus la balik. Kurang sket penat. Ok la...Jumpe di entri yg lain. Selamt Berposer & Berbuka...bubaiiiii

8 org yg cantik meninggalkan komen:

nurnana berkata...

besh nye

taun lepas aku ada la gak berbuka kat Hotel depan Ampang Park tu.. ape ntah nama nye

Dgn family aku..

Kopak la gak aku, sbb ikut nafsu la ni..

Opie berkata...

len kali jgn ikut nafsu...tp ikut suke...heheheh...ko bile lak nak banjer aku nih...aku nak mengkopakan ko plak...i likeeee

nurnana berkata...

u like..but i don't like !!

aku dh x nk g mkn kat otel2 dh

BK leh la

jom, KL!

Opie berkata...

aku teringin nak makan BK. burger mushroom...cedap nye..nana lanjer leh??

Nana CS berkata...

leh
tp jgn bawak mohsen
hehe

nnt dia lawak masa mkn
tersembur lak burger, kang!

Opie berkata...

alaaa...nape takleh bawak die...aku tak leh berpisah ar ngan die...hehehhe...die tak makan banyak pon nana...hehehe...aku soh die dok dendiam..jgn bokak mulot...leh??

ahib0205 berkata...

thanks bagi info pakej berbuka puasak kat vistana RM32 tu :)

Opie berkata...

actually, 32 tuh harga utk tahun 2006...this year maybe lebih sket kot....rajin2 la survey yer...anyway, thanks for drop by here...

 
Copyright © 2010 Opie Di Sini | Design : Noyod.Com Sponsored by NewBloggerTemplates