Followers

Wajib Tayang..

Ahad, 3 Mei 2009

Shopping Langsir @ Jakel JB

Semalam, saya ke JB lagi. Kali ni tujuan saya bukan macam minggu lepas, tp adalah untuk mencarik langsir raya dan baju raya. Sbb last week saya dah nampak iklan Jakel menawarkan 98% diskaun. ohhhhh...sungguh menduga iman. Sampai sanggup terjah JB hanya utk bershopping. Tp, siyes...harga mmg murah. Tgk je la banner atas tuh.



Tgk la langsir2 kat atas nih. Geram tul saya. Sampai termenung sekejap sbb tatau nak pilih yg mane. En Asben lagi la, soh saya je yg pilih. Susah juga nak buat keputusan Hehehehe. At last, dapat jugak saya tempah langsir utk rumah baru kami. Salah satu langsir tuh ada kat gamba atas nih, tp yg mane satu ek??. Tunggu la siap dulu. Nnt saya update lagi.
Untuk satu rumah, harga langsir 1k. Kain yg jenis berkualiti. 2 sliding door, 2 sliding nye day cutain, tingkap utk 4 bedroom dan satu blind utk dapur. Harga 1k tuh dah siap ngan jahit skali. Itu pon, harga tak final lagi. Sbb En Asben slalu amek karpet & langsir kat Jakel kalau kami dapat tender fabrik ataupon karpet. Jadinya, dah kenal sgt la tokei Jakel nih. Die cakap hari Selasa dia bagi harga baru. Harap dapat la lagi kurang kan. Dah la harga dah murah, tp ttp mintak kurang lagi..hahahahah.
Bawah ni plak gamba kat area level yg jual kain. Hajat dihati mmg le nak carik baju raya, tp punya la ramai umat manusia. Aircond pon dah tak rase. Tak larat nk sondol2 org kat situ. Makanya, tgk je la kain2 yg cantik2 dan murah itewwww.


Tgk la tuh, sampai kosong tau rak2 kain. Tudung sehelai pon saya tak jumpa. Sabo je la. Nasib baik la kat JB, kalau die buat kat Perlis ke, lagi susah saya nak terjah. Pejam mata je la perjalanan 3 jam setengah ke JB tuh. Hahahahaha.

Yg nih semeter RM4, tp yg kat bawah nih, semeter RM1. Gila murah weiiii


Frust nye la tak dapat carik baju raya. Takpe la, nnt terjah Jakel Segamat je. situ pon sale jugak, tapi sampai 80% je. Boleh la kan. Hihihihih

0 org yg cantik meninggalkan komen:

 
Copyright © 2010 Opie Di Sini | Design : Noyod.Com Sponsored by NewBloggerTemplates